Denne 30-årige tjener $114.000 om måneden i passiv indkomst_ ‘4 virksomheder, du kan starte i dag for $99 eller mindre’

I 2014 dimitterede jeg faculty med en flodbølge af afvisninger fra medicinstudiet. På jagt efter en ny karriereplan brugte jeg de næste par år på at tjene penge, som jeg kunne – modellering, vejledning og endda arbejde som ejendomsmægler. Males i 2018 begyndte jeg at poste privatøkonomiske videoer på YouTube. Det var ikke et lukrativt sidevær, før pandemien ramte i 2020, hvor et emne ramte en akkord: stimulus og nødhjælpsindsats, og hvad de betød for people pengepung. Da mine videoer blev virale, tilmeldte jeg mig YouTube Adsense for yderligere at tjene penge på min kanal. Det var da min passive indkomstrejse begyndte. I 2021 tjente jeg 1,5 millioner {dollars} i omsætning. Og i år har jeg tjent et gennemsnit på 114.000 $ om måneden i passiv indkomst gennem mine videoer, onlinekurser og indlæg på sociale medier. Her er hearth virksomheder, du kan starte i dag for $99 eller mindre:

1. Affiliate marketing online

Startpris: $0 Affiliate marketing online er, når du tjener kommission for at promovere et manufacturers produkter eller tjenester ved at dele det på din weblog, sociale medieplatform eller websted. Du bliver betalt hver gang nogen klikker på linket eller foretager et køb. Da det er free of charge at skabe indhold, er denne kind virksomhed meget tilgængelig. Den egentlige udfordring er at skabe målrettet indhold, der når ud til den rigtige målgruppe. Lad os sige, at du starter en livsstilsblog. Du kan bruge Google Developments-værktøjet til at indsamle knowledge om, hvad folks søger efter i den kategori. Du kan for eksempel opdage, at der har været en stigning i folks, der googler “bedste hårmærker”. I så fald kan du overveje at skrive en weblog eller lave en YouTube-video, hvor du tester og anmelder forskellige hårprodukter. For at finde affiliate offers, bruger jeg administrationsplatforme som Influence Radius, Partnerstack og Share-A-Sale. Der er tre ting, jeg ser efter i et partnerskab: Det er med en velrenommeret virksomhed, der tilbyder kvalitetsprodukter eller -tjenester. Du ønsker at promovere produkter, du er stolt af, og minimere sandsynligheden for, at kunder returnerer dem. Produkterne har høje konverteringsrater. Det betyder, at mange mennesker, der ser produktet, ender med at købe det. Aftalen tilbyder et “cookievindue” på 30 dage eller længere. Cookies sporer, hvordan en bruger kom til at klikke på et produktlink. Cookies forbliver indlejret i en brugers browser i en bestemt varighed. Hvis en kunde, der først klikkede på et produkt gennem dig, køber det inden for cookievinduet, tilskrives det og udbetales det til dig.

2. YouTube Adsense

Startpris: $0 Mere finish halvdelen af ​​Adsense-indtægterne udbetales til skaberen, og mange af mine ældre videoer genererer stadig passiv indkomst. Males du skal vokse et publikum, før du kan registrere dig; din kanal har brug for mindst 1.000 abonnenter og 4.000 timers visningstid inden for det sidste år. Jeg startede min kanal, fordi jeg havde en ardour for privatøkonomi. Når du har en medfødt ardour, vil du være så investeret i din area of interest, at du vil forstå, hvordan du skaber kvalitetsindhold. Du vil også vide, hvad forbrugerne leder efter, fordi du allerede har læst eller set alt om dit yndlingsemne. Det er guld, især når du styrker din markedsundersøgelse med værktøjer som Google Developments. Mit sidste tip er at uploade videoer konsekvent. Jeg poster i øjeblikket tre til hearth gange om ugen. Males da jeg først begyndte at udvide min kanal, skrev jeg næsten hver dag.

3. Digitale produkter

Startpris: $99 på Kajabi. Det første skridt er at identificere, hvad du kan undervise i. Det kan være copywriting, hvis du har marketing- og redigeringsevner, produktivitet, hvis du har en baggrund i organisationspsykologi, eller ledelse, hvis du har ledererfaring. Dernæst anbefaler jeg at bruge en platform som Kajabi eller Teachable til at være vært for dit kursus. Mine kurser afholdes i øjeblikket på Kajabi, 6-Figur YouTube Academy og Private Model Masterclass. For at skabe dem skitserede jeg alt, hvad jeg ønskede at undervise på Notion, et online-arbejdspladsorganiseringsværktøj. Derefter filmede jeg hvert kursus i min lejlighed ved hjælp af et stativ og et kamera. Mine kurser er opdelt i forskellige moduler med arbejdsark og PDF’er, så dem lavede jeg efter jeg lavede videoerne. Derefter redigerede og uploadede jeg mine videoer på Kajabi, som også lader dig lave marketingkampagner. Jeg byggede landingssider, der fortalte besøgende, hvad de ville få, hvis de købte mine kurser, og indsamlede derefter deres e-mailadresser. Jeg oprettede også automatiske e-mail-kampagner, der mindede folks om at tilmelde sig.

4. Udlejning af et værelse