Et tyremarked kommer_ 4 Warren Buffett-investeringscitater at leve af i 2023

Arren Buffetts utrolige observe file for markedssucces som CEO for Berkshire Hathaway er et bevis på, at han ved, hvordan man håndterer tyre- og bjørnecyklusser. Hvis du er på jagt efter langsigtede investeringsmuligheder, der kan lægge grundlaget for stærke gevinster, kan det i høj grad betale sig at følge den visdom og de strategier, der har tjent Oracle of Omaha så godt gennem årtier.

Investorer har måttet kæmpe med et bearish pres, der formede den bredere handelsbaggrund i løbet af det sidste år, males den gode nyhed er, at den næste bullfase er et sted i horisonten. Med det i tankerne kan du læse videre for at se hearth Warren Buffett-citater, du kan leve efter, mens du foretager investeringsbevægelser i år.

“Den bedste likelihood for at indsætte kapital er, når tingene går ned.”

Køb lavt, sælg højt. Denne ældgamle aforisme opsummerer kernemålet med at investere. Derfor giver det mening at opbygge positioner i aktier i hælene på tilbagetrækninger i værdiansættelsen eller midt i den generelle markedsusikkerhed. Turbulente markedsforhold giver ofte de bedste købsmuligheder.

Selvfølgelig er det ofte lettere sagt finish gjort at gribe tingene an på denne måde. Følelsen af ​​at miste noget er en stærk psykologisk fornemmelse, og folks har en tendens til at føle smerten ved et tab meget mere, finish de føler glæden ved at vinde. Hvis du genkender og skubber igennem markedets hold til at fiksere frygt i tider med usikkerhed, kan du udnytte muligheder, der vil positionere dig til at generere varig rigdom.

“Invester aldrig i en virksomhed, du ikke kan forstå.”

Bear-markedsforhold kan præsentere retailer købsmuligheder for investorer – males det betyder ikke, at det er sensible at smide kontanter rundt vilkårligt, fordi aktier har oplevet retailer tilbagegange i værdiansættelsen. At lægge penge bag virksomheder, du ikke har meget til ingen forståelse for, er en fantastisk måde at påtage sig unødvendige risici og sætte din portefølje op til underperformance.

Det betyder ikke, at du skal undgå at investere i en virksomhed, medmindre du har en encyklopædisk viden om alle dens forskellige kompleksiteter. Hvis du dangerous Buffett om at forklare den indre funktion af Apples iPhone, er han muligvis ikke i stand til at forklare dens processor, skærmhardware eller tilslutningschips i detaljerede detaljer. Males han kunne fortælle dig om Apples brandstyrke og konkurrencedygtige voldgrav, hvorfor virksomhedens kerneprodukter og tjenester er så fantastisk worthwhile, og hvorfor han og hans porteføljeforvaltere har positioneret teknologivirksomheden som Berkshires største aktiebeholdning.

Når det næste ramte tyremarked rammer, vil det stigende tidevand løfte de fleste (hvis ikke alle) både – males at have en god forståelse for de virksomheder, du sætter dine penge bag, vil sætte dig i en meget bedre place til at investere succes.

“Prisen er, hvad du betaler. Værdi er, hvad du får.”

Pris og værdi vil ikke altid være det samme. Faktisk, medmindre du ender med at købe og sælge en aktie til nøjagtig den samme pris inden for et meget kort tidsrum, vil disse to ting naturligvis adskille sig for investorer. For at identificere aktier, der vil placere dem på den rigtige facet af denne divergens, sigter Buffett og andre værdiorienterede investorer efter at finde tilfælde, hvor den iboende værdi af en virksomhed er underneath dens pris.

Se efter virksomheder, der handler til priser, der giver plads til, at værdi kan låses op. Og det betaler sig at tage en velovervejet, kvantitativ tilgang til at identificere disse muligheder. Ud over aktiv-baseret værdiansættelsesanalyse og brugen af ​​målinger, herunder pris-til-indtjening og pris-til-salg-forhold, kan brugen af ​​en diskonteret-frit-cash-flow-analyse (DCF) hjælpe investorer med at identificere aktier med attraktive risiko-belønningsprofiler.

“Hvis du ikke er villig til at eje en aktie i 10 år, så tænk ikke engang på at eje den i 10 minutter.”

Buffetts langsigtede investeringstilgang har tjent Berkshire Hathaway godt gennem årene. Ud over at udjævne de risici, der er forbundet med uforudsigelige drejninger for det bredere marked, vil fokus på aktier, der er værd at eje i det lange løb, tvinge dig til at indsnævre kvalitetsvirksomheder, der har reelle konkurrencefordele og evnen til at låse op for værdi over tid.

At forudsige fremtiden er utroligt svært. Ingen kan fortælle dig med sikkerhed, hvad aktiemarkedet vil gøre i løbet af den næste måned. Der er for mange variabler at tage højde for. På den anden facet er der masser af beviser på, at investorer kan skabe velstand ved at støtte stærke virksomheder og lade tingene udspille sig over lange tidshorisonter.

Som man siger, slår tiden på markedet forsøget på at time markedet. Buffetts utrolige succes er et vidnesbyrd om, hvad der er muligt, når du fokuserer på at finde gode virksomheder og lade tiden på markedet arbejde for dig. Det er en tilgang, der er værd at gentage som forberedelse til det næste tyreløb.