Stigende udgifter til sundhedspleje kompromitterer lægebehandlingen for halvdelen af ​​californierne

og RIA ROEBUCK JOSEPH

CENTRE TORVET BIDRAG

(The Heart Sq.) – En nyligt udgivet undersøgelse af californiere af California Well being Care Basis og NORC ved College of Chicago viste, at det stadig var en topprioritet for californiere at gøre sundhedspleje overkommelig. I en stat, der pålagde sundhedsdækning for hver enkelt individual fra 2020, og fritog eller subsidierede dem, der ikke havde råd til en sundhedspolitik, var afsløringen af, at omkostningerne var den vigtigste faktor for sundhedspleje, øjenåbnende.

Enogfirs procent af de adspurgte sagde, at overkommelighed var ekstremt eller meget vigtig, hvilket placerer sundhedsudgifterne som et topproblem lige below inflation og boligoverkommelighed.

Californiere med højere indkomster var mindre tilbøjelige til at tænke på varer som ekstremt eller meget vigtige sammenlignet med dem med lav indkomst.

Blandt alle etniske grupper sagde 98% af de sorte, at overkommelighed var ekstremt eller meget vigtig sammenlignet med 87% for latinoer, 88% for asiater og 76% for hvide.

Halvtreds-to procent af de adspurgte rapporterede at springe over eller forsinke mindst én kind for sundhedspleje på grund af omkostninger det seneste år. Dette resulterede i en forværring af tilstanden hos halvdelen af ​​dem, der forsinkede pleje, males det tal sprang til seks ud af ti (61 %) blandt lavindkomstbefolkningen med sorte og latinoer mere tilbøjelige til at springe pleje over på grund af omkostninger.

Lægeregninger og egne omkostninger var en bekymring for 65 % af californierne, hvilket yderligere viser en kløft mellem økonomisk overkommelig sundhedspleje og statsstøttet pleje.

“…i meningsmåling efter meningsmåling er det, vi mest konsekvent ser, at californiere ønsker og har brug for, at de stigende omkostninger ved pleje skal begrænses,” udtalte Kristof Stremikis, direktør for markedsanalyse og indsigt hos California Well being Care Basis.

For sorte var det, efter aftale med halvdelen (50 %) af californierne, at sikre, at mennesker med psykiske problemer kan få den behandling, de har brug for, den højeste sundhedsprioritet. Den største bekymring for latinoer var at sikre, at offentlige sundhedsafdelinger havde de nødvendige ressourcer til at reagere på nødsituationer: pandemier, jordskælv og brande i overensstemmelse med bekymringerne for 49 % af californierne. Asiatiske og hvide californiere bekymrede sig mest om, hvorvidt der er nok læger, sygeplejersker og andre sundhedsudbydere i Californien, en bekymring med en tilsvarende andel på 49 procent.

“Procentdelen af ​​californiere, der siger, at det er “ekstremt” vigtigt at finansiere sundhedspleje, herunder mentale sundhedsydelser, til people, der oplever hjemløshed, er steget til 39%, op fra 35% for et år siden,” hedder det i undersøgelsen.

Samlet set vil ni ud af ti californiere gerne se lovgivning, der gør sundhedspleje og boliger mere overkommelige i staten.

“De høje plejeomkostninger påvirker nu direkte sundheden og den økonomiske sikkerhed for millioner af californiske familier,” sagde Mr. Stremikis.

En yderst vigtig prioritet inden for sundhedsvæsenet identificeret af undersøgelsen var adgang til reproduktiv sundhedspleje, herunder abort (41 %). Det blev rangeret ekstremt eller meget vigtigt blandt 82 procent af de sorte; 72 procent af latinoerne; 66 procent af asiater og 60 procent hvide.

Andre topprioriteter for sundhedsvæsenet var: at gøre data om prisen på lægebesøg, exams og procedurer mere tilgængelige for patienterne (40 %); finansiere sundhedspleje, herunder mentale sundhedsydelser, for mennesker, der oplever hjemløshed (39 %); og reduktion af forskelle i sundhedsvæsenets kvalitet mellem race og etniske grupper (38%).