Ulykkesoffer efterladt med næsten 1 mio. USD i regninger, efter at fejlen førerforsikring ikke dækker skader

udslætsoffer efterladt med næsten 1 mio. USD i regninger, efter at fejlen førerforsikring ikke dækker skader

Kimberly Orr-Gordwins advokat sagde, at den fejlbehæftede førerforsikring kun havde minimumsbeløbet, som kun kunne dække 60.000 USD i skader.

HARRIS COUNTY, Texas (KTRK) — En enlig mor fra Humble kæmper for at betale regninger, efter at hendes familie blev ramt og såret i en ulykke.

Virkningen af ​​en ulykke i det nordøstlige Harris County fortsætter med at skade Humble-familien. “Bilen var så dårlig, at ingen af ​​os burde have klaret det,” sagde Kimberly Orr-Gordwin.

Orr-Gordwin var sammen med sine børn, da ulykkesrapporten viste, at en anden bilist kørte for stærkt og kørte over for rødt lys. “Vores bil rullede fem gange,” huskede Orr-Gordwin.

Orr-Gordwin og hendes børn blev hastet på hospitalet. Nogle af skaderne omfattede en brækket nakke, ryg, knogler og ledbåndsskader.

“Alt som dette kan ske på ethvert tidspunkt,” sagde Orr-Gordwin. “Man ved aldrig, hvornår der sker noget.”

Ulykken skete for tre måneder siden. Siden da er lægeregningerne ved med at stige. “Lægeudgifterne er tæt på en million {dollars},” sagde Orr-Gordwin.

Ulykkesrapporten viser, at den forurettede chauffør havde forsikring. Orr-Gordwins advokat sagde, at det kun var nok til at dække $60.000, fordi den fejlbehæftede chauffør havde minimumsbeløbet.

Det betyder, at Orr-Gordwin kan være på krogen for resten. Dette hører en situationsadvokat Steve Shellist for ofte.

“Få fats i din police lige nu, så snart du er færdig med at se dette, se på det, og sørg for, at du har noget, der hedder uforsikret bilistdækning eller underforsikret bilistdækning,” forklarede Shellist.

Shellist sagde, at underforsikret dækning ville dække omkostningerne, hvis den fejlagtige førerpolitik ikke dækker nok.

Man kunne tage chaufføren i retten, males det kunne tage et par år, sagde Shellist.

“Jeg kan ikke understrege det nok,” sagde Shellist. “Se på din politik. Sørg for, at du har den, og vent ikke en dag, fordi du ikke ved, hvornår du vil være i et styrt.”

Shellist anbefaler mindst $100.000 i den underforsikrede policedel. Orr-Gordwin sagde, at hun havde dækningen, males der skulle mere til. Skolebuschaufføren har ikke været i stand til at vende tilbage på arbejde. For at hjælpe med regninger startede hendes datter en forretning med søde sager.

“Jeg sætter virkelig pris på hende,” sagde Orr-Gordwin. “Hun er den mest givende, sødeste datter nogensinde.”

Det er en indtægtskilde, hun aldrig troede ville være nødvendig, indtil virkningen, der fortsætter med at ændre deres liv.

“Jeg er bange for at komme tilbage bag rattet i en bil,” sagde Orr-Gordwin. Familien har også oprettet en GoFundMe-side for at hjælpe med udgifter.

Deres advokat, Carolyn Okorafor fra Co & Co Attorneys at regulation, sendte ABC13 en erklæring:

“Texas forsikringslovgivning støtter ikke fuldt ud ofre som mine klienter, hvis bilulykke resulterede i alvorlige kropsskader.” “Min klients krav er et eksempel, der afspejler det hårde behov for, at Texas forsikringslove skal ændres.” Nuværende Texas-love kræver, at følgende grænser skal dække et køretøj: Legemsskade for en individual: 30.000,00 USD Legemsskade for en ulykke: 60.000,00 USD Ejendomsskade for en ulykke: 25.000,00 USD Lad os tage minimumsforsikringsgrænsen og anvende den på en ulykke, hvor ofre, såsom mine klienter, har lidt skader på over en halv million {dollars}. Vi har et alvorligt drawback: Mine klienter har pådraget sig permanente skader, der har påvirket dem alvorligt nu og resten af ​​deres liv, hvilket har forårsaget betydelige økonomiske vanskeligheder. Disse påstande viser, at Texas skal ændre sin politik, så bilister, der er skyld i, kan holdes ansvarlige for deres handlinger, primært handlinger, der forårsager katastrofale udfald for ofrene. Jeg er overbevist om, at Texas bør ændre sine forsikringslove, hvor fejlbehæftede chauffører vil stå over for obligatorisk lovgivning, der håndhæver en stigning til deres politikgrænser, især efter flere ulykker. Sager som mine klienter presser mig til at udbrede kendskabet til manglerne i den nuværende Texas forsikringslovgivning. Tingene skal ændres.”

For opdateringer om denne historie, følg Nick Natario på Fb, Twitter og Instagram.